Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Majoitus

Hinta: 55/ vrk / henkilö (61aamupalan kanssa)

Pidemmistä majoituksista voit pyytää tarjouksen lähettämällä viestin osoitteeseen anu.reijonen@mylsanportti.fi tai numeroon 040 7555 294.

Meiltä löytyy 1 henkilön ja 2 henkilön huoneita, sekä yksi tilavampi huone jopa 4 henkilölle.

Majoituksen hintaan sisältyy saunatilojen käyttö.

KIRJAUTUMINEN: Sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo 16:00 alkaen, uloskirjautuminen lähtöpäivänä 12:00 mennessä.

Majoituksen maksaminen suoritetaan kokonaisuudessaan sisäänkirjautuessa.

1. Soveltaminen ja erityisehdot

Näitä MaRa:n majoitusliikkeiden yleisiä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan yksittäisiin majoitusvarauksiin, jotka on tehty suoraan yksikköön, nettikaupassa, tai matkatoimiston/matkanjärjestäjän kautta. Majoitusyksiköllä on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja esimerkiksi juhlapyhinä tai jos se on perusteltavissa majoitusyksikön erityistapahtumien tai sesonkivaihteluiden takia. Näistä majoitusyksiköllä on velvollisuus tiedottaa asiakkaille joko nettisivuillaan tai suoraan asiakkaalle varausvahvistuksen yhteydessä.

2. Varaus ja sen vahvistaminen

Varauksen teon yhteydessä asiakkaan tulee antaa majoitusyksikölle nimi, osoite, puhelinnumero, (sähköpostiosoite), tulo- ja lähtöpäivämäärät sekä varauksen maksutapa. Varaus sitoo majoitusyksikköä, kun se on vahvistettu asiakkaalle suullisesti, kirjallisesti (esim. sähköposti), tai majoitusyksikkö on antanut asiakkaalle varausnumeron. Varaus sitoo myös asiakasta, ellei tämä peruuta sitä peruutusehtojen mukaisesti.

3. Majoitukseen saapuminen ja pois lähteminen sekä varaustakuu

Majoitustila (huone, mökki, lomaosake tai ryhmämajoitustila) on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 lähtien ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Majoitustilaa pidetään varattuna asiakkaalle klo 18.00 asti.

Jos asiakas saapuu majoittumaan tämän jälkeen, asiasta pitää sopia erikseen ja tarkistaa majoittumisen yksityiskohdat. Mikäli asiakas ei ilmoita myöhäisestä saapumisesta, voi majoitusliike myydä kyseisen tilan seuraavalle asiakkaalle.

Mikäli asiakas on saapunut majoitusyksikköön sovittuja tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, majoitusyksikön on hankittava hänelle lähin mahdollinen, vastaavan tasoinen majoitustila.

Varauksen varmistamisen voi myös tehdä kansainvälisellä luottokortilla ja tällöin huone voidaan pitää varattuna klo 18.00 jälkeenkin ilman asiakkaan erillisilmoitusta myöhäisestä saapumisesta. Tällöin majoitusyksikkö pyytää kortinhaltijalta tämän nimen, luottokortin numeron ja voimassaoloajan, asiakkaan osoitteen sekä puhelinnumeron ja mahdollisen sähköpostiosoitteen. Majoitusliikkeellä on oikeus pyytää tiedot suullisesti tai kirjallisesti. Majoitusliike antaa asiakkaalle tiedon huoneen hinnasta veroineen, varausnumeron sekä peruutusehdot. Asiakkaalla on oikeus halutessaan saada nämä tiedot myös kirjallisesti.

Majoitustila on maksettava pääsääntöisesti saapuessa majoitusyksikköön. Mikäli asiakas saapuu sellaisena aikana, että henkilökunta ei enää ole työvuorossa, on maksu suoritettava viimeistään pois lähtiessä. Majoitusliike ei laskuta yksityisasiakkaita.

4. Varauksen peruutus tai saapumatta jättäminen sekä ennenaikainen lähtö

Asiakas voi peruuttaa majoitustilavarauksen 1-2 yöltä kustannuksitta viimeistään klo 12.00 mennessä varausta edeltävänä päivänä Jos asiakas jää saapumatta, eikä ole peruuttanut majoitustilaa, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa häneltä yhden (1) vuorokauden hinta. Jos asiakas on käyttänyt varaustakuuta ja jää saapumatta, majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa korvauksena asiakkaan luottokortilta yhden majoitusvuorokauden hinta veroineen.

Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa kustannuksitta 15 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä eteenpäin toiselle asiakkaalle.

Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua lähtöpäivää, asiakkaan on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta, mikäli huonetta ei ole saatu myytyä eteenpäin toiselle asiakkaalle.

Varaus onnistuu myös Booking.com kautta.